Karlien Sleper naar negende plek bij tweede World Cup

Karlien Sleper is bij de tweede World Cup monobob als negende geëindigd. De atlete was in Innsbruck één plek hoger dan vorige week op de ranglijst terug te vinden.

Karlien was blij met haar prestatie: ‘Ik ben heel tevreden met mijn negende plaats bij de tweede World Cup in Innsbruck. Het was hier echt een beetje een rollercoaster na mijn tiende plek vorige week, waarmee ik voldeed aan de NOC*NSF kwalificatie eis voor de Olympische Spelen. Ik heb vandaag gelukkig meteen kunnen laten zien dat het geen toevalstreffer was, een 9e plaats onder deze omstandigheden is super goed! Tegelijkertijd is er ruimte om dichterbij te komen, ik voel dat er nog wel meer in zit. En ik ben erg gebrand om dat er ook nog uit te halen en te laten zien.’

Foto: IBSF / Viesturs Lãcis